Racecars, serier og andre aktiviteter

DTC Danish Championship

Igen i år deltager Frederik i den Danske top klasse DTC som afvikles over 7 afdelinger på Jyllands Ringen, Ring Djursland og Ring Knutstorp (S) samt den klassiske baner i Aarhus.

DTC raceren er bygget op over en rørramme med et glasfiber karros på som i princippet er den eneste forskel på bilerne, alle med en chevy motor der yder ca. 500HK Målet er som altid en top 3 placering i serien

Læs mere om DTC her

Lamborghini Huracán GT3 Evo

Lamborghini Huracán GT3 Evo er baseret på en hybrid body, primært lavet af aluminium og forstærket med carbon fiber. De nye aerodynamiske løsninger har øget den aerodynamiske belastning betydeligt for yderligere at forbedre stabiliteten og reducere tonehøjdefølsomheden.

Løbene i Asien har typisk 40 deltagere fra hele verden og bliver afviklet over 2 race af ca. 1 times varighed. Løbene der afvikles på legendariske baner som Suzuka, Sepang mf.. Der er 7 løb i serien. Konkurenterne er både BMW, Ferrari, Audi, Merceden mf.

Raceren er en Lamborghini Huracán med ca. 600 HK men har en del mere downforce end Super Trofeo Se mere her på Lamborghini Huracán GT3 Evo

Instruktørjob ved Lamborghini 

Jobbet som instruktør er et lønnet job ved Lamborghini hvormed man bliver en del at Team Lamborghini hvor man får kontakt til deres nuværende og kommende kunder.

Opgaven er at undervise kunder og kommende kunder i at håndterer en sådan bil, med alt hvad det indeholder samt at deltage i event arrangeret af Lamborghini, man komme således tættere på fabrikker og dens medarbejdere.

Lamborghini Super Trofeo

Lamborghini Super Trofeo køres både i Asien, US og Europa, hvor Frederik deltager i sidstnævnte, dog med en enkelt afstikker til Asien hvor han deltog i løbet på Suzuka og sammen med hans Australske makker vandt  løbet.

Løbene i Europa har typisk 45 deltagere fra hele verden og bliver afviklet over 2 race af 1 times varighed.  Der er flere af løbene der afvikles på legendariske baner som Monza, Silverstone og Spa. Der er 7 løb i serien

Raceren er en Lamborghini Huracán med ca. 650 HK

Se mere her på Lamborghini Super Trofeo

SIM-Racing

2018 blev året hvor Frederik indgik en aftale med Burst Esport om deltagelse på deres SIM-Racing Team.

Esport er en sportsgren i kraftig fremgang og det Danske teams mission er at være det bedste sim-racing team i verden og de er allerede godt på vej da de har 2 kørere i verdens top 10. Frederik skal deltage i en række løb samt bistå med opsætning af bilerne.

Samtidig får Frederik mulighed for ubegrænset simulator træning hvilket gerne skulle komme til gavn på banerne in real life.

Se mere om Burst Sport her

Lamborghini Junior Program

I begyndelsen af 2018 blev Frederik udtaget til Lamborghini's Junior program, hvor de ved hvert løb har samlinger samt mellem løbene hvor der både er fysiske test og selvfølgelig race test.

Der kan også komme andre opgaver, hvor Frederik skal deltage som instruktør i Lamborghini's Academy

Track days

Trackdays er at køre sin egen bil på en bane. Det er først og fremmest virkelig sjovt og du bliver helt sikkert en sikrere bilist. 

Da trackdays er et køretekniske kursus – ikke racerløb – kan du stille op med din gadebil. Har du lyst til at prøve kræfter med det, arrangerer Frederik trackdays igennem sæsonen, så hvis du kunne tænke dig at deltage på et af dem så kontakt os for nærmere info.

Deltagelsen i disse events øger kendskabet til din bil og ikke mindst  dine egne evner at bag rattet