Om

Frederik Schandorff er født og opvokset på Djursland, tæt på Ring Djursland, han er i dag 21 år og har kørt race siden han var 7 år, hvor han startede i Gokart. Frederik har en lang række mesterskaber bag sig først i Gokart, hvor han både har været Dansk og Nordisk mester, samt opnået top placering til VM.

I racerbil har Frederik også gjort sig bemærket med en lang række flotte resultater, 3. plads i det uofficielle Formel Ford VM i England, der tidligere er vundet af Jenson Button, Mark Webber, Jan Magnussen mf. Vinder af Formel Ford International Northsea Serie, vinder af DM i Formel Ford hvor han slog Kevin Magnussens 8 år gamle banerekord med 0,471 sek.

I DTC har Frederik vundet U21 og Teammester- skabet og sluttede sidste år som samlet 5. bedste DTC kører  

I 2018 Deltager Frederik også i den internationale Lamborghini Super Trofeo serie der køres på de legendariske europæiske baner, bla. Spa, han har også i år lige være en afstikker til Suzuka.

Frederik er i 2018 udtaget til Lamborghini’s Junior Academy hvor han for nylig var til test i Italien, sammen med de andre udvalgte kørere. I den fysiske test blev han bedste mand og i testen på Vallalunga bane havde han anden bedste tid af samtlige kørere.

Frederik har endvidere lavet en aftale med SIM-Racing Teamet Burst Sport hvor han skal deltage i udvalgte løb, samt hjælpe til med opsætning og bruge sin erfaring fra den virkelige verden.